_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Taie mânicile unei cămăși mai vechi. Stai să vezi ce face cu spatele ei!

Dacă dulapul dvs este ca al meu, înseamnă că el e mai plin de haine vechi pe care nu le purtați și vreți să scăpați de ele decât de cele pe care de fapt le purtați. Desigur, am auzit că e simplu să faci curat atunci când arunci toată garderoba veche și o înlocuiești cu una nouă. Cu toate acestea, unele articole vestimentare au o mare valoare sentimentală.

Atunci când vă ciocniți cu această problemă, ce aveți de gând să faceți?

O soluție este să transformați aceste haine vechi în alte lucruri pe care le veți folosi de fapt. Poate aveți un tricou vechi, care nu vi se va mai potrivi niciodată, dar care v-a fost dăruit de un prieten apropiat chiar înainte să se mute undeva departe. Ați putea transforma acest tricou frumos, moale, din bumbac în, să zicem, o pernă pentru canapeaua dvs!

Toată lumea ar trebui să aibă un șorț în propria bucătărie, chiar dacă știți că poate niciodată nu îl veți folosi, decât cu mici excepții. Nu se știe niciodată când veți dori să vă protejați de pete hainele în timp ce gătiți acea omletă perfectă. Cu toate acestea, nu toată lumea este dispusă să dea bani pe un șorț nou-nouț.

Tot de ce aveți nevoie pentru a obține propriul șorț dintr-un tricou vechi este un foarfece, lipici pentru țesătură și o bucată de șnur. Trebuie doar să urmați aceste instrucțiuni simple și veți reuși!

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: littlethings.com

Comentarii

Comentarii

error: