_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Acest recipient vechi de pastile poate arată urât, dar vă poate salva viața. Voi face acest lucru chiar deseară!

Cele mai dragi cuvinte ale mamei sunt „Nu știi niciodată!”

Spune aceste cuvinte despre multe lucruri: o rolă de la hârtia igienică din spatele automobilului, o pereche de pantofi de rezervă în geantă, un stingător în fiecare cameră, concepția sa de „nu știi niciodată” nu are sfârșit.

Când eram mic nu ascultam și de multe ori trebuia să învăț pe calea cea mai grea că mamele tot timpul au dreptate. Într-adevăr, niciodată nu știi și de multe ori aș fi vrut să fiu mai pregătit.

De aceea, când am văzut această idee minunată, m-am gândit imediat la mama. Este exact lucrul pe care i-ar plăcea și ar insista să fie purtat peste tot.

Astăzi vom face trusa perfectă de supraviețuire de buzunar. Veți fi mulțumiți că ați păstrat toate recipientele vechi de pastile, deoarece „nu știi niciodată” când vei avea nevoie de aceste obiecte de supraviețuire. Cireașa de pe tort! Majoritatea lucrurilor sunt foarte ieftine sau chiar gratuite! Cu puțini bani și nici un efort, veți fi gata pentru orice situație.

Scoateți eticheta de pe recipientul de pastile și curățați-l foarte bine.

Începeți să colectați următoarele lucruri:

Remove the label of your medicine bottle, then clean it out really well. Begin to assemble the following items.

Instructables/tannerh

1. Lanternă pentru urgențe

1. Emergency Lighting

Instructables/tannerh

O mică lanternă se va potrivi foarte bine în recipientul de pastile. Dacă nu aveți energie electrică sau s-a terminat combustibilul fiind undeva departe, atunci veți fi bucuroși să aveți puțină lumină.

2. Chibrituri

2. Matches

Instructables/tannerh

Veți avea nevoie de chibrituri pentru a aprinde o lumânare sau a face un foc.

3. Bandă pentru aprinderea chibriturilor

3. Strike Strip

Instructables/tannerh

Lipiți banda pentru aprinderea chibriturilor pe interiorul capacului de la recipient.

4. Mini brichetă

4. Miniature Lighter

Instructables/tannerh

Este extrem de necesară în cazul în care chibriturile se umezesc sau aveți nevoie de lumină suplimentară.

5. O bomboană

5. A Piece of Candy

Instructables/tannerh

Dacă sunteți într-o călătorie îndelungată sau sunteți blocați undeva, atunci glucoza din sânge poate scădea, ceea ce este foarte periculos pentru diabetici. O bomboană vă poate salva viața.

6. Folie de aluminiu

6. Aluminum Foil

Instructables/tannerh

O bucată de folie de aluminiu poate fi întrebuințată în sute de moduri. De exemplu, păstrarea mâncării calde, repararea aparatelor electronice sau semnalizarea pentru ajutor.

7. Ace de siguranță

7. Safety Pins

Instructables/tannerh

Deși par neînsemnate, ele sunt esențial în cazuri extreme! Puteți fixa tifonul în jurul unei răni, puteți face o praștie sau dacă este sterilizat, puteți scoate o așchie.

8. Șervețele sterile

8. Sanitizing Hand Wipes

Instructables/tannerh

Igiena este foarte importantă pentru supraviețuire. Puteți curăța rana cu aceste șervețele, apoi să bandajați cu cele de mai jos.

9. Unguent antibiotic

9. Antibiotic Ointment

Instructables/tannerh

Recipientele pentru o persoană pot fi scumpe. Puteți, însă, face câteva de sine stătător. Tăiați un pai de plastic în mai multe bucăți de lungimea recipientului de pastile. Umpleți-le cu unguent, apoi lipiți capetele.

10. Bandaje de țesătură

10. Fabric Bandages

Instructables/tannerh

După sterilizarea rănii și aplicarea antibioticului, veți avea nevoie de un bandaj de protecție. Aceste bandaje sunt perfecte, deoarece sunt flexibile.

Aranjați lucrurile, apoi puneți-le cu atenție în recipient. 

Arrange your supplies, then neatly pack them into the bottle.

Instructables/tannerh

Dacă mai aveți spațiu liber în recipient, puteți să mai adăugați următoarele: un cârlig pentru pescuit, ață pentru pescuit, bucăți de bandă adezivă, tifon, pensetă și un cuțit de buzunar.

If you have extra room in your bottle, you might consider packing the following items: a fishing hook, fishing wire, strips of duct tape, gauze, tweezers, or a small pocket knife.

Instructables/tannerh

Acum echipamentul pentru supraviețuire este gata și ocupă foarte puțin loc. Acesta poate fi purtat în geantă, buzunar, rucsac sau buzunarul mănușilor.

Now you have a complete survival kit that takes up very little room. It's the perfect fit for your purse, backpack, pocket, or glove compartment.

Instructables/tannerh

Cu acest recipient vei fi gata pentru orice situații extreme!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: Littlethings.com

Comentarii

Comentarii

error: