_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/acest-barbat-transformat-un-perete-plictisitor-podoaba-intregii-locuinte-vreau-si-eu-o-astfel-de-camera-de-zi/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50781","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Acest puști de doar 4 ani este capabil de ceva nemaivăzut. Privește ce face când se apropie de pian!

Acest copil a lăsat mască o sală întreagă în momentul în care s-a apropiat de pian și a pus mâinile pe clape. Ceea ce este el capabil să facă puțini oameni mai pot face. Nu vei crede până nu vei vedea acest videoclip. Nimeni nu s-ar fi așteptat să facă așa ceva la un pian, dar copilul a uimit pe toată lumea.

În momentul în care copilul apasă pe prima clapă, lumea izbucnește în valuri de aplauze și gesticulația sa este absolut incredibilă. Cum arată în timpul în care cântă este incredibil. Privește cât de amuzant este când cântă și cum se strâmbă micuțul.

Este incredibil ce face copilul la acel pian, ținând cont că nu cântă decât de câteva luni și nici măcar nu este capabil să ajungă întreaga arie a clapelor cu mânuțele. Totuși, iată ce reușește să facă în sală!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Little Big Shots

Comentarii

Comentarii

error: