_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Acest om folosește scutece în horticultură. Ideea sa este pur și simplu genială!

S-ar părea că în secolul XXI nu a mai rămas loc de noi descoperiri. Dar în fiecare zi în lume apar noi și noi invenții. Uneori te uimești de ideile neobișnuite care le vin în minte unora.

De exemplu, cineva taie scutece și astfel umezește solul pentru plante. Da, da, ai citit corect. Este incredibil cum hidrogelul din scutece poate fi folosit în horticultură. Poți să faci tu însuți experimentul pentru a te convinge.

Pentru aceasta vei avea nevoie de:

– un scutec (mare)

– sol

Vă prezentăm pașii pe care trebuie să îi urmați
 1. În primul rând, se taie scutecul și se deșartă granulele din el într-un vas. Apoi se amestecă cu apă. Trebuie să se obțină o masă gelatinoasă, precum în fotografie.
  увлажнение почвы
 2. După care se amestecă cu solul în proporție de 1:1.
  увлажнение почвы
 3. Va ieși un sol destul de afânat, care va fi în mod constant umed, dacă va fi udat periodic. Plantele vor absoarbe din sol exact cât vor avea nevoie. Rădăcinile nu vor putrezi și nici nu vor mucegăi;
  увлажнение почвы
 4. În solul plantelor de apartament poți săpa câteva gropi mici și să adaugi granulele din scutec. Poți merge în vacanță, fără să îți faci griji că planta se va usca!
  увлажнение почвы

Iată și rezultatul după prima săptămână de experiment!

увлажнение почвы

Îți mai destăinuim încă un truc care va face ca florile tăiate să stea proaspete cât mai mult timp.

Vei avea nevoie de următoarele:

– 2 linguri de zahăr

– 2 linguri de oțet alb

– 1/2 de linguriță de clor

– granule din scutec

Modalitatea de pregătire:

Amestecă toate ingredientele și adaugă-le în apa cu flori. Florile vor rămâne proaspete pentru o lungă perioadă de timp.

чтобы цветы дольше стояли

Această descoperire este o abordare revoluționară a cultivării plantelor și îngrijirii lor. O astfel de informație este interesantă nu numai pentru grădinari, ci și pentru cei care pur și simplu iubesc florile.

Împărtășește această informație genială cu prietenii tăi! Fii sigur, că și ei la fel ca tine, vor rămâne surprinși de această inovație.

 

Autor: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: