_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Această profesoară a avut parte de surpriza vieții ei. Priviți ce au făcut studenții pentru ea!

Profesoară a fost chemată la un interviu, totul fiind planificat cu grijă de foștii ei studenți, iar în timp ce înainta pe hol spre biroul unde trebuia să ajungă, îi iese în față un fost student cântând. Profesoara izbucnește în plâns și îl recunoaște imediat pe bărbat.

În scurt timp lui i se alătură și ceilalți colegi, iar doamna nu se mai poate abține. Se așează jos și plânge ca un copil mic. Privește cât de mult a șocat-o acest eveniment și ce a reprezentat pentru ea! Incredibil! Ușor ușor plânsul se transformă în râs și doamna profesoară este gata să împartă această experiență cu fiecare dintre studenții ei prezenți acolo.

Erau studenți care nu se mai întâlniseră de peste 10 ani, iar femeia cu siguranță nu se aștepta la o asemenea reuniune și nu s-ar fi așteptat niciodată să îi găsească pe toți în același loc, cu același scop: să îi mulțumească și să o facă fericită pentru clipele ce le-a oferit fiecăruia dintre ei ca profesoară.

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Kleenex Brand

Comentarii

Comentarii

error: