_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Această metodă simplă l-a salvat pe copil de la sufocare! Fiecare trebuie să cunoască aceasta…

Cunoașteți că mii de copii anual ajung la urgențe din cauza sufocării cu diferite obiecte mici? Atunci când sunteți în astfel de situații timpul este cel mai prețios. Jucăriile și obiectele de dimensiuni mici lăsate în preajma copilului reprezintă un factor de risc pentru înecare și sufocare. Deși unii părinți cunosc cum să acționeze în astfel de situații, majoritatea nu cunoaște sau cunoaște superficial.

 

10

 

Fiecare părinte ar trebui să acorde mai mult timp pentru învățarea principalelor tehnici de prim ajutor, cu ajutorul cărora ar putea salva viața copilului în caz de înecare sau sufocare. Accidentele produse într-un moment de neatenție pot duce la adevărate drame.

În caz de înecare sau sufocare, sunați imediat la serviciile de urgență, dar aplicați și tehnicile de prim ajutor, deoarece uneori, aceste intervenții salvează viața copiilor, înainte de venirea echipajului medical.

Pentru asemenea cazuri a fost creat un video special pentru a explica cum să procedați în astfel de situații.

Priviți VIDEO de mai jos ⬇ cu atenție!

 

 

Răspândiți cât mai mult acest video pentru a evita unele cazuri mai triste.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: Metaspoon.com

Comentarii

Comentarii

error: