_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Această mamă are parte de o incredibilă surpriză când se duce să facă o ecografie.

 

Această viitoare mamă nevăzătoare a apelat la serviciile unui doctor pentru o radiografie, pentru a afla în ce stadiu se află sarcina și în ce fel se simte copilul, în ce mod se dezvoltă. Încă de la începutul consultației era lesne de înțeles cât de mult își dorește mama să își simtă copilul în brațe, să îți țină copilul în mâini și să se joace cu el.

Neavând cum să îl vadă pe ecran din cauza condiției fizice, doctorul s-a gândit să îi facă o surpriză. Ceea ce a făcut doctorul a uimit într-adevăr. Doctorul i-a făcut cea mai mare surpriză posibilă acestei mame și i-a printat copilul 3D, așa încât aceasta să îl poată simți și să îl poată percepe înainte să se nască.

Acest fapt a făut-o pe femeie să plângă și să mulțumească din tot sufletul pentru ocazia ce i-a fost oferită. Desigur că nu l-a putut vedea, însă l-a simțit, l-a pipăit și și-a format o idee despre cum arată, cât de micuț și de sensibil este și cum are chipul, care îi sunt caracteristicile fizice dominante.

Acest videoclip m-a făcut pur și simplu să plâng și cred că nici dumneavoastră nu veți fi departe odată ce veți viziona acest clip. Încercați și veți rămâne uimit și plăcut surprins de gestul doctorului și de reacția mamei.

Autor text: Perfect Ask

Sursa: huggiesbrasil

Comentarii

Comentarii

error: