_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Această fetiță stă lipită de geamul scării rulante de la mall. Privește ce face de fiecare dată când cineva trece pe acolo!

Micuța Chloe a ieșit în oraș cu părinții ei și au poposit probabil la o ședință de shopping în mall, iar fetița a fost lăsată singurică să se joace. Aceasta s-a apropiat de scara rulantă și a început să facă un gest foarte drăguț de fiecare dată când cineva trecea pe acolo. Privește despre ce este vorba!

Fetița s-a apropiat de scară și de fiecare dată cânt un trecător cobora pe scară, Chloe îl saluta respectuoasă, urându-i drum bun. Privește cât de amuzantă este fetița ce salută pe toți oamenii și cât de încântată este că dintre aceștia foarte mulți îi răspund înapoi. Iată cât de amuzant este tot videoclipul.

Ai ei o filmează de aproape, iar ea se joacă în continuare, fără nicio grijă. Oamenii o salută și îi zâmbesc, iar Chloe se bucură incredibil de mult că toată lumea îi acordă atenție. Vocea ei copilăroasă te va face să râzi garantat. Este atât de amuzantă și atât de vioaie, încât de va face și pe tine să saluți pe toată lumea pentru restul zilei. Iată!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: ForTheLoveofChloe

Comentarii

Comentarii

error: