_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Această femeie invalidă are parte zilnic de o minunată surpriză. Privește ce face soțul ei pentru ea!

Această doamnă a suferit timp îndelungat de o boală cruntă și a fost diagnosticată în urmă cu ceva ani ca fiind unul din pacienții cu Alzheimer. Nu a trecut foarte mult timp până a rămas invalidă. Din acel moment bărbatul ei a fost ca un zeu pentru ea, fiind îngerul ei protector. Ceea ce a făcut acest om pentru ea se ridică la rang de artă deja. Arta de a iubi și arta de a ține la persoanele din jurul tău atât de mult este ceva mult mai mult decât simpla îngrijire a unui invalid. Asta puteți învăța din videoclip.

Soțul ei a găsit întotdeauna metode creative pentru a-i face pe plac soției sale și așa a ajuns să creeze un mecanism special prin care să o ajute zilnic să trăiască normal și să-și poată vedea de viața ei socială ca și până atunci. Privește ceea ce s-a întâmplat și cu ce invenție a venit soțul ei în acest videoclip.

Este absolut extraordinară povestea lor!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Why God?

Comentarii

Comentarii

error: