_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

A zidit un grătar incredibil frumos și util. Să vedem ce pași a urmat!

Bărbatul a început să zidească în grădină un grătar. A început să pună cărămidă peste cărămidă și le-a aranjat la cumpănă, apoi a început din nou să înalțe zidul, iar la final a ieșit o incredibilă operă de artă. Pe lângă frumusețea grătarului construit manual, utilitatea este un alt aspect de luat în seamă.

Omul îți dă clar și măsurătorile în clip, îți arată și cum așează fiecare cărămidă pe primele rânduri, iar apoi tot ce trebuie să faci este să continui să înalți zidul cu atâtea rânduri câte sunt și în videoclip. După ce l-ai zidit, urmează montarea grătarelor. Vei vedea pașii concreți în videoclip!

Privește despre ce este vorba și care este rezultatul final! Vei putea construi acest grătar și tu și vei putea hrăni întreaga petrecere, oricând și cu oricâte feluri. Vei avea mai multe opțiuni să îl folosești, putând aprinde un singur grătar sau ambele. Puteți face cu el absolut tot ce vreți.

Priviți!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Noel Marshall

Comentarii

Comentarii

error: