_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

A înfășurat degetele de la picioare cu plasture. Aflând efectul acestui truc, îl utilizez mereu!

Picioarele noastre sunt ținute toată ziua în captivitate de încălțăminte, iar uneori nu prea comodă! Pentru a ușura lucrul picioarelor, vă propunem câteva trucuri de îngrijire a încălțămintei și câteva recomandări cum să o purtați.

Cum să îngrijiți încălțămintea

1. Pasta de dinți

Pasta de dinți înălbește talpa și încălțămintea albă! Aplicați puțină pastă de dinți pe zonele albe, lăsați puțin să acționeze și ștergeți cu o periuță de dinți mai veche. Strălucitor! Pentru unele zone mai dificile puteți folosi și soluție de săpun.

как ухаживать за белой обувью

2. Alcoolul etilic

Există diferite metode de îngrijire a încălțămintei, dar eficiența alcoolului etilic nu se compară cu nimic! Dacă aveți vreo pată pe încălțăminte, aplicați puțin alcool și lăsați să acționeze 30 de minute. Pata pur și simplu va dispărea!

как ухаживать за обувью из кожи

3. Bicarbonatul de sodiu

Bicarbonatul de sodiu se aplică în interiorul adidașilor sau în altă încălțăminte pentru a înlătura ca prin minune mirosul neplăcut, a absorbi umezeala și a o dezinfecta. Puneți bicarbonat de sodiu în încălțăminte pe noapte, iar dimineața va fi vizibil mai împrospătată.

как ухаживать за обувью весной

4. Pila de unghii

Zgârieturile de pe încălțămintea din piele întoarsă pot fi îndepărtate cu ajutorul pilei de unghii sau a hârtiei abrazive.

как ухаживать за обувью из замши

5. Oțetul

Înmuiați încălțămintea sau adidașii urât mirositori în soluție de apă cu oțet. Puteți presa încălțămintea pentru a fi acoperită în totalitate de această soluție. Oțetul absoarbe mirosul și murdăria iar încălțămintea va arăta mult mai bine.

как ухаживать за обувью внутри

6. Vaselina

Încălțămintea de lac va străluci dacă o veți unge cu vaselină. De asemenea, vaselina maschează zgârieturile.

как ухаживать за лаковой обувью

7. Amidonul de porumb

Puțin praf alb și toate problemele sunt rezolvate! Amidonul de porumb vă ajută să scăpați de petele de grăsime de pe pielea întoarsă sau alte materiale. Frecați pata cu puțin praf, iar amidonul va absorbi grăsimea și pata va dispărea.

как вывести пятно с обуви

8. Uscătorul de păr

Uscătorul de păr și niște ciorapi mai groși vă vor ajuta să lărgiți încălțămintea neconfortabilă! Îmbrăcați ciorapii și pantofii incomozi, apoi încălziți-i cu jetul de aer cald al uscătorului. Încălțămintea se va lărgi!

как растянуть обувь на размер

9. Gheața

Mai există o metodă de lărgire a încălțămintei strâmte. Umpleți cu apă două pungi care se închid ermetic, băgați-le în încălțăminte și puneți-o în congelator pentru 20 de minute. Volumul pungilor se va mări, iar încălțămintea se va lărgi cu o mărime!

как растянуть обувь на размер

10. Hârtia abrazivă

Dacă veți roade talpa încălțămintei cu hârtie abrazivă, atunci se va schimba textura acesteia și se va îmbunătăți adeziunea pe diferite suprafețe. Acest truc este potrivit și pentru tălpile din cauciuc și pentru pantofii cu toc înalt.

как почистить подошву

11. Ceara

Încălțămintea acoperită cu ceară nu se udă! Ștergeți suprafața încălțămintei cu ceară, apoi suflați cu jetul de aer fierbinte al uscătorului. Nici o umezeală nu vă va speria!

12. Antiperspirantul

Dacă faceți permanent bătături de la încălțăminte, aplicați antiperspirant pe zonele necesare în partea interioară a încălțămintei. Veți simți îndată o ușurare!

как сделать обувь водонепроницаемой

13. Plasturele

Dacă înfășurați cu plasture al doilea și al treilea deget de la picior, vă veți simți mai confortabil în încălțămintea cu toc. Picioarele vor fi mai puțin obosite, datorită repartizării proporționale a greutății. După o zi pe tocuri este benefic să faceți băițe de picioare cu ceai verde. Acestea relaxează tălpile și tonifică pielea, scot inflamațiile venelor!

как носить обувь на каблуках

Vă dorim să purtați încălțăminte frumoasă și cât mai comodă!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: