_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/acest-barbat-transformat-un-perete-plictisitor-podoaba-intregii-locuinte-vreau-si-eu-o-astfel-de-camera-de-zi/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50781","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

A adunat în grădină sute de pet-uri și a făcut cu ele ceva absolut surprinzător!

Acest bărbat a adunat de-a lungul timpului pet-uri pe care le-a umplut cu pământ și le-a stivuit unul peste altul în grădină. A făcut din ele turnuri și a tot înaintat în înălțarea fiecărui turn. A construit turnuri din 4, 5 sau 6 sticle, după care a pus pe fiecare turn un pet poziționat invers, care a ajutat la udarea pământului. Pe acolo puteai turna apă și ea ar fi ajuns până la ultimul pet de jos.

În scurt timp a instalat câteva turnuri în grădină și le-a găurit, iar în câteva săptămâni plantele au început să-și facă apariția prin găurile create. Iată ce nebunie s-a creat în grădina bărbatului în câteva zile de la înflorirea plantelor! Fiecare din noi putem încerca asta acasă și putem obține rezultate minunate.

Turnurile vor ocupa foarte puțin spațiu, iar grădina va arăta într-un fel cu adevărat stilat. Toate aceste turnuri pot fi aranjate în așa fel încât să decorăm grădina după propriul plac. Putem folosi pet-uri de culori diferite, de mărimi și forme diferite și putem să aranjăm fiecare pet după cum ne convine, iar rezultatul va fi unul fenomenal.

Privește ce a reușit bărbatul în final!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Willem Van Cotthem

Comentarii

Comentarii

error: