_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

9 moduri uimitoare de utilizare a aspirinei despre care probabil n-aţi auzit niciodată!

Iată cele mai utile 9 utilizări ale aspirinei.

aspir9

Împotriva înţepăturilor de insecte

Pentru a scăpa de inflamaţie şi mâncărime provocate de înţepătura unei insecte, frecaţi o pastilă de aspirină exact pe locul înţepăturii.

Uscarea coşurilor

Zdrobiţi o pastilă de aspirină şi amestecaţi-o cu puţină apă până veţi obţine o pastă. Aplicaţi această pastă pe coşuri pentru câteva minute, după care spălaţi-le cu apă şi săpun. Coşurile vor dispărea în scurt timp.

Întinerirea pielii

Acidul salicilic din componenţa aspirinei tratează inflamaţiile şi acneea şi înlătură celulele moarte şi surplusul de grăsime de pe piele. Amestecaţi 1/4 de pahar de apă, o linguriţă de miere de albine şi 5 pastile zdrobite de aspirină. Aplicaţi amestecul obţinut pe piele pentru 10 minute, după care spălaţi-l cu apă caldă. Utilizarea regulată a acestei măşti va rezolva majoritatea problemelor de piele şi o va întineri semnificativ.

Vindecarea bătăturilor

Zdrobiţi 5 pastile de aspirină şi amestecaţi-le cu suc de lămâie şi o jumătate de linguriţă de miere de albine. Aplicaţi pasta obţinută pe bătăturile uscate de pe picioare, după care înfăşuraţi picioarele în prosop şi deasupra în peliculă de plastic. Scoateţi compresa după 10 minute: rezultatul va fi uimitor!

Înlătură mătreaţa

Zdrobiţi 2 pastile de aspirină până obţineţi un praf fin. Adăugaţi acest praf în şamponul cu care vă spălaţi de obicei. Utilizând un astfel de şampon veţi scăpa de mătreaţă şi veţi preveni apariţia ei.

Eliminarea petelor de transpiraţie

Petele de transpiraţie de pe haine se înlătură uşor cu ajutorul a 5 pastile zdrobite de aspirină dizolvate în 1/2 de pahar de apă. Înmuiaţi partea pătată a hainei în acest amestec pentru câteva ore, după care spălaţi-o în mod obişnuit.

Restabilirea culorii părului

Apa cu conţinut de clor, adică cea din reţele obişnuite de apă, poate dăuna mult părului, mai ales dacă acesta e vopsit în culori deschise. Totuşi strălucirea şi volumul părului pot fi restabilite dizolvând 6-8 pastile de aspirină într-un pahar de apă caldă. Frecaţi insistent părul cu această soluţie, iar după 10-15 minute spălaţi-vă capul în mod obişnuit.

Spală grăsimea de pe veselă

Dizolvaţi câteva pastile de aspirină în apă pentru a obţine un detergent pentru spălat vesela. Veţi observa imediat cât de uşor se înlătură grăsimea cu ajutorul acestei soluţii!

Prelungeşte perioada de înflorire a plantelor

Dizolvaţi o pastilă de aspirină în apa pe care o folosiţi pentru a uda florile. Veţi observa că perioada de înflorire a plantelor de cameră creşte semnificativ.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: