_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/02/","Post":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/1-1553/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

IATA CE POATE FACE UN TERAPEUT! Am rămas fără cuvinte.

 

Medicina din zilele de azi a avansat într-un mod extraordinar, oferind oportunități reale tuturor celor ce suferă de diverse probleme. Iată însă ce poate face acest terapeut în doar câteva minute! Medicina este devansată clar de aceste tehnici, prin doar câteva ședințe de terapie!

Băiatul din videoclip suferea de dureri îngrozitoare din cauza unui accident. Nimeni nu spera să i se mai ofere o șansă să-și revină vreodată. Deși a fost la secția de urgențe de nouă ori, medicina nu-i oferea nicio șansă de a-și reveni. Acest terapeut a sfidat toate legile medicinei și a reușit prin câteva ședințe de terapie chiropractică să-l pună pe picioare pe Mun.

Iată unele tehnici miraculoase care pot reda viața unui om și care îi pot reda zâmbetul pe buze și fericirea pe chip. Mun este acum un om care se poate deplasa normal, poate alerga și își poate susține greutatea fără a simți dureri devastatoare. Toate acestea s-au întâmplat datorită unor minunate tehnici de terapie chiropractică.

Priviți adevărate minuni, priviți cum Mun se ridică pe propriile picioare, se îndreaptă și începe să meargă ca un om normal. Vizionează clipul și distribuie-l mai departe pentru a arăta tuturor că medicina poate fi uneori înlocuită de anumite tehnici și poate fi întărită în mod real prin credință, credința că poți reda fericirea unor oameni aflați la nevoie.

Autor text: Perfect Ask

Sursa: Chiropractic Excellence

Comentarii

Comentarii

error: