_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

8 trucuri științifice cu apa, care te vor uimi și te vor lăsa plăcut impresionat. Privește!

Unul dintre cele mai interesante lucruri pe care le poți afla despre apă este faptul că poți crea iluzii optice foarte ușor, cu ajutorul unui simplu pahar cu apă. Trasează pe o foaie niște săgeți îndreptate spre stânga. În momentul în care vei așeza un pahar în fața foii, săgețile își vor schimba sensul. Tare, nu?

Un al doilea truc este următorul. Toarnă piper în apă și bagă degetul în mijlocul bolului. Vei observa că tot piperul se strânge în jurul degetului tău. Dacă încerci același lucru după ce îți torni un pic de detergent de vase pe deget, vei observa că se produce exact efectul invers.

Un alt truc poți să-l faci folosind jack și apă. Pune un shot de Jack Daniel’s și unul de apă. Pune un card deasupra paharului cu jack, însă lasă un pic de loc pe lângă. În zece minute jack-ul se va afla deasupra și apa dedesubt.

Umple un balon cu apă și pune-l deasupra la o lumânare. Ce zici, se va sparge? Nu! Toate acestea și multe altele le poți vedea doar în acest videoclip.

Autor text: Perfect Ask

Sursa: BuzzFeedYellow

Comentarii

Comentarii

error: