_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/acest-barbat-transformat-un-perete-plictisitor-podoaba-intregii-locuinte-vreau-si-eu-o-astfel-de-camera-de-zi/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50781","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

8 rujuri – 8 caractere diferite. Care este al tău?

Rujul este un produs cosmetic individual, chiar am putea spune intim. Acesta poate să ne spună foarte exact despre trăsăturile slabe și puternice ale deținătoarei. Priviți atent imaginile de mai jos și alegeți varianta care este mai apropiată de rujul dvs.

1

1. Ruj de formă rotundă

Dacă forma rujului dvs este anume așa, atunci sunteți o femeie seducătoare care este admirată de bărbați. Sunteți generoasă și firească, nu acordați atenție opiniei publice, pentru că vă cunoașteți valoarea și fără ea. Reușiți în același timp să fiți o bună gospodină și să aveți grijă de dvs. Vă îmbrăcați cu gust și în culori vii. Printre neajunsuri se numără faptul că, uneori, vă contraziceți pe sine și sunteți prea principială.

2. Ruj cu vârf ascuțit

Deținătoarea unui astfel de ruj este îndărătnică, încăpăținată și insistentă. Orice interdicții sau limite vă indispun și nu le suportați. Vă place să vă contraziceți și primiți plăcere din aceasta. În același timp sunteți o bună organizatoare, sunteți responsabilă, însă de la înălțimea poziției de lider aveți relații dificile cu ceilalți.  Aveți o fire deschisă și sinceră, sunteți o luptătoare înverșunată pentru dreptate.

3. Ruj ascuțit din ambele părți

Un astfel de vârf al rujului ne vorbește despre iubirea de sine care este destul de mare. Subestimarea nu vă caracterizează. Sunteți o femeie fatală, vă iubiți pe sine și de obicei vă atingeți scopurile propuse, aveți o memorie foarte bună și aveți un gust deosebit. Vă despărțiți cu greu de bani, dar nu economisiți pentru sine. Chiar și în căsnicie trăiți mai mult pentru sine, decât pentru soț.

4. Ruj cu vârf încovoiat

Acest ruj este un semn de monitorizare care se limitează cu curiozitatea. Vă plac bârfele și intrigile. Sunteți o fire destul de captivantă, iar atunci când povestiți ceva vă place să mai inventați. Ceilalți vă ascultă cu plăcere, sunteți o povestitoare minunată. Vă iubiți foarte mult familia și nu veți permite nimănui să o jignească.

5. Ruj cu vârf lin

Femeia ce posedă un astfel de ruj are o fire foarte deschisă și se îndrăgostește repede. Vă asumați mai multe lucruri decât reușiți să faceți. Vă supărați repede, dar tot atât de repede iertați. Faceți promisiuni și uitați de ele. Unii pot crede că sunteți neserioasă, însă este doar o trăsătură de caracter. Bunătatea și ospitalitatea dvs depășește orice așteptări.

6. Ruj de formă rotunjită, dar cu vârf rotund

Această formă de ruj arată că vă dedicați în totalitate familiei. Aveți capacități de lider și sunteți o persoană a faptelor, nu a vorbelor. Locuința dvs este refugiul dvs. Puteți să vă încăpăținați pentru mici detalii și puteți să exagerați. Nu puteți sta în afara societății.

7. Ruj cu vârf plat

Deținătoarea unui astfel de ruj este energică și plină de viață, un prieten de încredere și un amic bun. Perseverența este o trăsătură puternică a acestui tip de femeie care este echivalentă cu jertfirea de sine. Creează impresia unei femei neserioase și alintate, deși nu este astfel. Îi place ca bărbații să-i atragă atenție și este dependentă de schimbarea de dispoziție.

8. Rujul păstrează forma inițială 

Dacă aveți un astfel de ruj, atunci sunteți punctuală, exactă și prudentă. Sunteți discretă și nu vă place să depindeți de cineva. Calculați puterile și capacitățile dvs, nu vă asumați mai mult decât puteți duce. Aveți un temperament calm și vă temeți de experiențe sentimentale nereușite.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: