_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

7 trucuri pentru o baie curată lună

Păstrarea curățeniei în camera de baie nu este o sarcină ușoară. Amintiți-vă doar cât timp și efort pierdeam pentru a scăpa de rugină, microbi sau urmele de pe sticlă.
Redacția noastră știe cum să aducă curățenia în baie și să o facă să strălucească. Vă prezentăm 7 trucuri care vă vor ajuta să faceți o curățenie perfectă și să economisiți timp.

Oglindă transparentă

1

© depositphotos 

Nu e deloc complicat să cureți o oglindă, chiar dacă nu ai niciun produs de curățenie la îndemână. Pulverizați pe oglindă un amestec de peroxid de hidrogen și bicarbonat de sodiu, apoi ștergeți cu un burete.

De asemenea puteți folosi o cremă de ras – datorită ei oglinda nu doar va străluci, dar nici nu va mai aburi.

Cadă de un alb imaculat

2

© depositphotos 

Pentru a reda căzii aspectul alb și a scăpa de bacterii și murdărie, veți avea nevoie de 1/2 de pahar de oțet, 1 pahar de alcool și 1/4 de pahar de bicarbonat de sodiu. Amestecați totul în 4 litri de apă caldă. Aplicați pe suprafață și lăsați să acționeze timp de 15 minute iar apoi clătiți. Veți fi uimită să vedeți cât de ușor s-a curățat.

Vas de WC curat

3

© depositphotos 

Aplicați pe pereții vasului apă de gură diluată sau pastă de dinți dizolvată în apă și lăsați să acționeze 30 minute, apoi clătiți cu ajutorul unei perii.

Plăci ceramice strălucitoare

4

© depositphotos 

Cu ajutorul înălbitorului cu oxigen activ și a bilelor de vată plăcile ceramice din baie vor străluci de curățenie și vor arăta ca noi. De asemenea, puteți utiliza apa de gură și pasta de dinți.

Înlăturăm rugina

5

© depositphotos 

Acum e mult mai ușor să scăpați de rugină. Trebuie doar să presărați sare peste suprafața ruginită iar apoi să turnați deasupra suc de lămâie. Sucul de lămâie va dizolva rugina, iar sarea o va absorbi. Lăsați soluția peste noaptea iar dimineața clătiți cu apă.

Tavan curat

6

© depositphotos 

Scăpați de petele și praful de pe tavan cu ajutorul unei găleți cu apă și oțet într-un raport de 1: 1. Cu ajutorul unui mop obișnuit spălați tavanul. Însă nu uitați să vă puneți ochelari.

Perdele de duș curate

7

© depositphotos 

Pulverizați o soluție din înălbitor (500 ml) și detergent de vase (2 linguri). După un timp, clătiți cu apă și perdele vor deveni ca noi.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: