_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

7 motive care vă vor convinge să nu mai puneţi pe internet poze cu copiii dvs.

În era reţelelor de socializare în care trăim mulţi dintre noi avem tentaţia de a pune pe internet poze cu copiii noştri, să arătăm cât sunt de frumoşi şi deştepţi şi cât de mult suntem mândri de ei. Dar puţini îşi dau seama că în ziua de azi cei mai periculoşi oameni pentru copii îşi fac treaba tocmai pe internet.

Pentru securitatea copiilor dvs. redacţia Perfect-ask.com a pregătit o listă de măsuri de siguranţă care vă pot părea exagerate, dar care vă vor ajuta să evitaţi nişte riscuri foarte mari.

Sigur asta nu înseamnă că trebuie să deveniţi paranoic şi să îi ascundeţi complet pe copii dvs. Pur şi simplu fiţi prudenţi atunci când difuzaţi informaţii despre ei.

Nu folosiţi geo-localizarea atunci când faceţi poze

Nu faceţi publice locurile în care copiii dvs. petrec timpul de obicei, fie e vorba de şcoală, sală de sport sau teren de joacă. Această informaţie nu îi ajută cu nimic pe prietenii dvs. de pe internet, dar în schimb poate fi folosită de către răuvoitori pentru a identifica locul şi timpul unde poate fi găsit copilul dvs.

Nu publicaţi poze care arată pasiunile copilului dvs.

Cunoscând ce preocupări şi pasiuni are copilul dvs., răuvoitorilor le este mult mai uşor să atragă atenţia copilului şi să-i câştige încrederea.

Eliminaţi toate imaginile care conţin documente oficiale ale copilului

S-ar părea că e o măsură absurdă. Dar într-adevăr există oameni cărora le place să se laude pe internet cu tot felul de vize, diplome, paşapoarte şi alte documente ale copiilor lor. Având la dispoziţie numele deplin sau vreun cod important de pe document, e foarte uşor să afli unde locuieşte şi unde învaţă copilul.

Nu publicaţi poze în care apar copiii şi maşina dvs.

Această informaţie e foarte importantă şi pentru părinţi. Culoarea, marca şi mai ales numărul maşinii pot deveni informaţii cruciale pentru răuvoitori. În afară de aceasta, asemenea poze îi pot face să sufere chiar părinţii. De exemplu după publicarea pozei de mai sus, părinţii copilului au ajuns să facă puşcărie pentru modul în care îşi distrau copilul.

Nu publicaţi poze în care copiii dvs. sunt pe jumătate dezbrăcaţi, oricât de frumoşi şi drăguţi ar fi ei

Probabil dvs. şi apropiaţii dvs. veţi considera că asemenea poze sunt foarte drăguţe şi haioase, dar există şi oameni bolnavi care le pot privi dintr-o cu totul altă perspectivă.

Nu publicaţi fotografii care în viitor i-ar putea face pe copii să le fie ruşine

Cu siguranță mulți dintre voi au fotografii din copilărie, pe care privindu-le vă întrebați “la ce s-au gândit părinții mei atunci când au făcut aceste poze”. Iar pe vremea copilăriei noastre nu era internet, aceste fotografii puteau fi văzute doar de cei apropiați. Dar iată copiii noștri sunt supuși pericolului ca orice fotografie să fie compromițătoare.

Nu publicați fotografii cu copilul dvs. în care apar și alți copii

Înainte să postați o fotografie cu copilul dvs. alături de prietenii și colegii săi de clasă, gândiți-vă dacă părinții lor nu vor fi împotrivă.

Rețineți că atunci când postați o poză cu copilul dvs. pe o rețea de socializare, chiar dacă o partajați numai cu prietenii, ar trebui să fiți conștienți de faptul că din acest moment ea nu vă mai aparține dvs., ci publicului, și că oricine o poate folosi în orice scop. Fiți prudenți și mereu gândiți-vă la siguranța copiilor dvs.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: