_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/acest-barbat-transformat-un-perete-plictisitor-podoaba-intregii-locuinte-vreau-si-eu-o-astfel-de-camera-de-zi/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50781","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Iată 6 motive din cauza cărora calculatorul dvs lucrează foarte încet și câteva trucuri de rezolvare a problemei!

Vă propunem câteva trucuri care vor face computerul dvs. să funcționeze mai repede. Important este să faceți periodic profilactică computerului.

Vom începe de la întrebarea: de ce computerul frânează? În acest caz poate fi un motiv sau mai multe. Este necesar să verificați, să ajustați și să optimizați. În continuare vă prezentăm câteva cauze de frânare a computerului.

1. Temperatura

De cele mai multe ori utilizatorii nu se interesează ce temperatură are procesorul său. Puteți verifica prin atingerea radiatorului, însă vă puteți frige sau să vă electrocutați. Nu faceți acest lucru. Cel mai sigur mod este instalarea unui program special, de exemplu, Everest. Dacă temperatura este mai mult de 50°C, atunci trebuie să vă puneți pe gânduri. Verificați funcționarea ventilatorului și aplicați pe procesor pastă termo, care probabil deja s-a uscat de atâția ani.

2. Registrul

Nu este binevenit să instalați și să dezinstalați prea multe programe. Din păcate dezinstalarea programelor nu înseamnă că acestea sunt înlăturate complet din computer. Acest lucru reprezintă o încărcare suplimentară a procesorului. Folosiți programul CCleaner și încercați să scăpați de tot surplusul. Acest program este destul de simplu. Lansați programul, alegeți opțiunea „registru”, bifați toate compartimentele și apăsați butonul „căutarea problemelor”. Programul va găsi o mulțime de lucruri de prisos și de greșeli. Apăsați butonul „corectare” și programul își va face lucrul său, înlăturând și reparând cele necesare.

3. Mapa de descărcări

Dacă aveți puțină memorie operativă și o mapă nu prea mare de descărcări, atunci unele jocuri pot provoca frânarea computerului. Faceți click drept pe iconița „Computerul meu”, apoi „proprietăți” – „suplimentar” – „acțiune rapidă” – „parametri” – „suplimentar” – „memorie virtuală” – „modificați” – „mărime specială”, alegeți aproximativ 1500-2000 și apoi dați câteva „Ok” și totul este gata.

4. Autostart

Memoria dvs. este consumată de prea multe programe lansate. La instalarea multor programe, acestea deseori se adaugă în autostart. Accesați butonul „Start” – „executați”, scrieți msconfig, în fereastra care a apărut alegeți opțiunea „autostartare”. Scoateți toate bifele de la programele care nu sunt necesare, dar lăsați neapărat „ctfmon” și desigur programul antivirus. Apăsați „aplică”, apoi „ok” și „restart”. După restartare bifați opțiunea pentru a nu reaminti despre schimbările efectuate.

5. Sistemul hard discului este supraîncărcat

Discul local C este unul de sistem și de obicei are o capacitate de 20-30 Gb. Unele persoane păstrează mape foarte mari cu muzică și filme pe masa de lucru. Tot ceea ce este pe masa de lucru se păstrează pe discul C. Păstrați mapele mari pe alte discuri.

6. Virușii

Majoritatea virusurilor frânează activitatea computerului. Convingeți-vă că programul antivirus nu a „adormit”, dar funcționează și se reînnoiește.

Un ultim sfat, nu umpleți computerul dvs. cu foarte multe lucruri de prisos.

Acum deja veți cunoaște din ce cauză frânează computerul dvs.!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: