_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/acest-barbat-transformat-un-perete-plictisitor-podoaba-intregii-locuinte-vreau-si-eu-o-astfel-de-camera-de-zi/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50781","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

3 trucuri simple pentru o față perfectă! Privește aici!

De fiecare dată când te machiezi este foarte important să pleci de la baza machiajului, iar aceasta trebuie neapărat făcută într-un mod profesionist.

Primul pas către o bază de machiaj profesionistă este folosirea unei pensule. Conform studiilor, doar 52% din femei folosesc o pensulă sau măcar un alt instrument pentru a aplica nivelul de bază în machiaj. Orice specialist îți va spune însă cât de important e ca nivelul de bază să ofere o acoperire uniformă și de aceea este nevoie de o ustensilă specială pentru acest lucru.

După ce aplici primul strat de machiaj cu pensula, stratul de bază, aplică un șervețel și presează. Aplică începând de la obraji, lucrând după prin extindere. Lasă totul să se așeze pentru 5 minute, după care presează din nou cu un șervețel. Pentru liniile care se doresc a fi evidențiate lucrează cu o pensulă subțire și dă deoparte machiajul. Apoi aplică pudra pe zona frontală, zona T. Apoi folosește blush-ul și subliniază zonele pomeților și ai machiajul perfect.

Urmărește cu atenție pașii în videoclip!

Autor text: Perfect Ask

Sursa: NewBeauty Magazine

Comentarii

Comentarii

error: