_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/02/","Post":"http://fasingur.com/nu-aruncati-niciodata-tricourile-vechi-puteti-face-din-ele-un-covor-iata-20-dintre-cele-mai-reusite-exemple/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/gradinaritul-poate-fi-usor-si-placut-19-sfaturi-simple/gradi/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

3 paşi simpli pentru curăţirea maşinii de spălat vase

Deşi maşina de spălat vase e concepută pentru a curăţi alte lucruri, are şi ea nevoie de astfel de îngrijiri periodice. Curăţirea maşinii asigură o spălare mai calitativă a vaselor, precum şi o viaţă mai îndelungată a dispozitivului.

Începând să faceţi asta veţi fi uimiţi de felul în care arată maşina în interior. Redacţia Perfect-ask.com vă va explica 3 paşi simpli cu ajutorul cărora veţi putea curăţa maşina de spălat vase.
Aceşti 3 paşi care se recomandă a fi făcuţi cel puţin o dată la 6 luni.

  1. Scoateţi coşul de jos şi asiguraţi-vă că pe filtrul maşinii de spălat vase nu s-a depus grăsime şi alte murdării.
  2. Umpleţi dozatorul maşinii (sau un alt recipient) cu oţet şi aşezaţi-l în coşul de sus. Porniţi maşina la programul cu cea mai ridicată temperatură.
  3. După încheierea procesului, presuraţi un pumn de bicarbonat de sodiu pe suprafaţa de jos a maşinii de spălat vase şi porniţi programul scurt şi fierbinte.

 

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: tiphero.com

Comentarii

Comentarii

error: