_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

3 modalități de a scăpa de răceală fără medicamente

Vremea rece și invadarea aerului de către viruși sunt condiții prielnice pentru a căpăta o răceală bună. Sinuzitele sunt foarte neplăcute și deseori însoțite de dureri. Începând de la dureri de cap și terminând cu nas înfundat, gât inflamat și febră, această stare poate să-l pună la pat pe orice om.

4

Dacă sunteți în această situație nu vă grăbiți la farmacie. Încercați unul din aceste remedii naturale pe care vi le propunem în acest articol.

Modalitatea A: Apăsați pe sprâncene

Dacă vă supără nasul înfundat, această metodă vă va ușura respirația. Trebuie doar să apăsați pe ambele sprâncene cu degetele cu aceeași putere.

Începeți de la baza sprâncenelor, înclinând capul înainte și sprijiniți-vă pe mâini. Suprafața de sprijin trebuie să fie dreaptă.

Atunci când veți simți că presiunea scade, treceți la partea de mijloc a sprâncenelor. Apăsați până nu vă veți simți mai bine. După care treceți la capătul lor și faceți mișcări circulare cu degetele.

Acest procedeu vă va ajuta să desfundați nasul în câteva clipe!

Modalitatea B: Faceți un mini-masaj

Mini-masajul vă eliberează de stres și totodată masajul punctelor curăță nasul înfundat.

Prin apăsarea repetată a proeminenței (partea rotunjită) a claviculei, veți grăbi eliminarea mucoasei nazale. După efectuarea acestui procedeu veți simți că s-au curățat nasul și urechile.

O altă variantă de masaj. Încrucișați mâinile în formă de V și masați gâtul din ambele părți. Acest procedeu stimulează eliminarea limfei din organism și drept rezultat se curăță nasul înfundat.

Modalitatea C: Folosiți limba

Puteți îmbina două metode și să curățați nasul și limba cu ajutorul unui deget!

Țineți cât mai strâns limba la cerul gurii și în același timp apăsați cu degetul punctul dintre sprâncene. Țineți apăsat timp de 15-20 secunde, pentru a stimula eliminarea mucoasei nazale.

Dacă aceste modalități nu v-au ajutat, atunci să apăsați alternativ pe cerul gurii și pe punctul dintre sprâncene timp de 10 secunde.

Vă dorim să fiți sănătoși.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: