_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

21 de trucuri geniale pentru folosirea lămâii

Lămâile sunt o adevărată armă în multe situații. Dacă aveți nevoie de aspirator, deodorant sau un impuls gustativ, atunci lămâile vă vin în ajutor. Iată doar câteva exemple de utilizare a lămâiei, în afara preparării bucatelor.

 • Tocătoarele de bucătărie

Frecați bine tocătorul de bucătărie cu jumătate de lămâie, după care clătiți-l bine. În acest mod veți îndepărta mirosurile neplăcute de pe tocător.

 • Odorizant pentru urna de gunoi

Puneți coajă de lămâie sub punga de plastic din urna de gunoi. Faceți acest lucru câteva săptămâni la rând și mirosul va fi doborât.

 • Verdeața din salată va fi mai crocantă

Adăugați puțin suc de lămîie într-un bol cu apă rece. Apoi puneți frunzele moi de salată în bol și puneți-l în frigider pentru o oră. Frunzele trebuie să fie acoperite cu acest amestec. Atât! Folosiți cu îndrăzeneală frunzele crocante de salată, vor fi la fel ca cele proaspete.

 • Înălbirea hainelor

ceny-pralek

Detergentul va fi mult mai eficient. Adăugați un pahar de suc de lămâie în compartimentul pentru clătire.

 • Ajutor în caz de arsuri de stomac

Dacă vă deranjează aciditatea ridicată, consumați un pahar de apă cu 2 lingurițe de suc de lămâie.

 • Unghii curate și îngrijite

4_converted

Înmuiați timp de 5 minute degetele într-un bol cu apă caldă și suc de la jumătate de lămâie. După care frecați unghiile cu partea interioară a cojii de lămâie.

 • Înmuierea zahărului

Adăugați coajă de lămâie pe cutia cu zahăr, pentru a păstra zahărul moale între utilizări.

 • Pentru Guacamole

5632454ae708e

După ce ați preparat Guacamole (un aperitiv rece din piure de avocado), turnați deasupra mult suc de lămâie. Astfel ingredientele vor fi proaspete și verzi mai mult timp.

 • Înălbirea petelor de pe corp

Frecați cu suc de lămâie petele și cicatricele de pe față de două ori pe zi. Lăsați să acționeze 1 minut, după care clătiți fața.

 • Îndepărtarea mătreții

Prin mișcări de masare absorbiți în pielea capului 2 linguri de suc de lămâie și clătiți cu apă. După care amestecați o lingură de suc de lămâie într-o cană cu apă și clătiți părul. Faceți această procedură în fiecare zi, până veți observa că mătreața a dispărut.

 • Prevenirea formării pietrelor la rinichi

Consumați apă cu lămâie pentru a preîntâmpina formarea cristalelor care se pot transforma în pietre la rinichi.

 • Dezinfectarea fructelor și a legumelor

Turnați o lingură de suc de lămâie într-un recipient cu pulverizator. După care pulverizați și spălați fructele și legumele cu coajă. Sucul de lămâie acționează ca un dezinfectant și va face ca fructele și legumele să miroase puternic și foarte plăcut.

 • Curățarea coșurilor

Înmuiați un bețișor de vată în suc de lămâie. Aplicați pe coșuri, de parcă le-ați desena și procesul inflamator se va ameliora.

 • Metodă de curățare a obiectelor din crom, alamă și inox

s

Faceți o pastă din suc de lămâie și sare. Aplicați pasta pe suprafața necesară timp de 5 minute, după care clătiți cu apă caldă. Ștergeți și faceți luciu. Această metodă poate fi folosită la curățarea chiuvetelor din metal.

 • Îndepărtarea petelor de pe marmură

Tăiați lămâia în jumătate, după care înmuiați-o cu partea tăiată în sare. Frecați cu această parte petele de pe suprafețele de marmură. Apoi clătiți bine. Notă! Acidul poate deteriora suprafața de marmură, de aceea folosiță această metodă în cazuri extreme.

 • Îndepărtarea negilor

Picurați suc de lămâie pe negi cu ajutorul unui tampon de vată. Faceți această procedură timp de câteva zile până negii nu vor dispărea.

 • Îndepărtarea petelor dificile de pe bumbac

Adăugați un pahar de suc de lămâie în compartimentul pentru detergent în timpul ciclului de spălare. Acest truc vă va ajuta să împrospătați cămășile și lenjeria din bumbac. De asemenea, hainele vor avea un miros plăcut de lămâie.

 • Îndepărtarea petelor de mucegai de pe haine

Preparați o pastă din suc de lămâie și sare. Frecați petele de pe haine cu această pastă și lăsați să acționeze mai mult timp. Dacă aveți posibilitate uscați hainele la soare.

 • Caserole din plastic curate

1185b519f30d779b456dc19c3b924dfd

Puteți scăpa de mirosurile neplăcute din caserole dacă le veți șterge cu soluție din suc de lămâie și bicarbonat de sodiu.

 • Împrospătarea umidificatorului

Adăugați câteva picături de suc de lămâie în apa din umidificator pentru a avea un miros plăcut.

 • Curățarea cuptorului cu microunde

limonyagua-1024x683

Amestecați puțin suc de lămâie cu apă, turnați soluția într-un recipient pentru cuptorul cu microunde și porniți cuptorul la temperatură înaltă pentru 5 minute. Scoateți recipientul și ștergeți ușor pereții cuptorului cu microunde.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: