_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

Este incredibil ce lecție primim toți din acest videoclip

 

Pentru acest videoclip pur și simplu nu mai e nevoie de niciun cuvânt. Imediat ce am vizionat acest clip am rămas fără cuvinte și o lacrimă mi-a presărat adânc obrazul. Sufletul mi-a tresărit și toate gândurile mi-au fost amestecate instant.

Nici nu mai știu la ce mă gândeam, dar la așa ceva nu m-aș fi gândit niciodată. Ceea ce s-a întâmplat în acest clip este uimitor și este de o rezonanță inestimabilă. Această lecție ar trebui să fie adânc întipărită în mințile tuturor, deoarece aceste cazuri sunt foarte dese și se întâlnesc în cadrul oricărei comunități.

Părinții ce veneau la doctor cu copila, pentru un control, nu au lăsat-o pe aceasta să ia loc lângu un bărbat de culoare și s-au distanțat, marginalizându-l pe acesta. Au intrat în cabinet și a fost chemat și bărbatul odată cu ei. În momentul în care au intrat în cabinet doctorul l-a introdus pe acesta. Este incredibil cine era acesta. Era chiar donatorul ce le salvase fata.

Iată, așadar, o simplă lecție de viață învățată dintr-un clip ce te lasă fără respirație și te face să cazi pe gânduri adânc! Noi oare de câte ori am procedat la fel într-o situație asemănătoare, urmând să aflăm că acea persoană ne-a ajutat sau a ajutat un cunoscut al nostru sau indirect a fost cea care ne-a scăpat de o problemă?

Data viitoare poate ar trebui să ne gândim de două ori înainte să reacționăm așa.

Autor text: Perfect Ask

Sursa: nancyspe81

Comentarii

Comentarii

error: