_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

18 moduri de a face din puloverele vechi ceva cu adevărat util

Puloverele sunt o adevărată salvare pentru noi în perioada rece a anului. Un pulover din lână naturală ne protejează de frig şi este foarte comod şi plăcut la atingere.

Totuşi neajunsul acestui tip de haine este că ele necesită o îngrijire destul de delicată, astfel încât după 2-3 sezoane puloverele îşi pot pierde forma sau culoarea de odinioară.

De regulă prima reacţie a noastră în asemenea cazuri este să aruncăm haina deformată. Vestea bună este că există o mulţime de modalităţi de reutilizare a puloverelor învechite. Sigur cel mai frumos şi mai nobil lucru pe care îl puteţi face este să donaţi hainele vechi celor care chiar au nevoie de ele. În rest avem un şir de idei care cu siguranţă vă vor impresiona.

1

2

3

4

5

678

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Aţi încercat în trecut vreuna din ideile de mai sus?

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: ideipentrucasa.ro

Comentarii

Comentarii

error: