_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/02/","Post":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/1-1553/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

17 metode eficiente de a scăpa de diferitele forme de tuse. Notaţi-le neapărat!

1. Tăiaţi ridiche în cubuleţe, presuraţi zahăr şi puneţi totul în cuptor pentru 2 ore. Apoi mărunţiţi toată masa şi stoarceţi sucul, păstrându-l într-un recipient de sticlă. Consumaţi câte 2 linguriţe de 3-4 ori pe zi înainte de luarea mesei şi înainte de somn.

Faceţi o gaură adâncă într-o ridiche neagră şi umpleţi-o cu miere de albine. După câteva ore ridichea va elimina un suc, pe care consumaţi-l de 3 ori pe zi: maturii câte 2 linguri, copiii de 4-14 ani câte 1 lingură.

Pe noapte consumaţi 200 ml de lapte cald cu 1 lingură de miere de albine.

2. Perele fierte şi coapte sunt un remediu puternic împotriva tusei. Decoctul de pere uscate potoleşte setea în cazuri de febră mare. Mărunţiţi 1 pahar de pere uscate şi turnaţi deasupra 500 ml de apă. Fierbeţi perele timp de 20 de minute, apoi înfăşuraţi vasul ca să ţină cald pentru 4 ore. Strecuraţi lichidul şi consumaţi câte 100 ml de 4 ori pe zi cu 30 de minute înainte de masă.

3. Pentru uşurarea eliminării expectorațiilor consumaţi suc de merişor cu miere de albine sau sirop de merişor, câte 1 lingură de câteva ori pe zi. Totodată în loc de ceai obişnuit consumaţi unul din frunze de căpşuni sau din căpşuni uscate.

image-9

4. În cazul unei tuse uscate puneţi accent pe inhalaţii. Mărunţiţi 1 lingură de frunze de eucalipt şi amestecaţi cu 1 lingură de flori de calendulă şi 1 lingură de rădăcină de lemn dulce. Turnaţi 200 ml de apă clocotită peste 1 lingură de amestec şi infuzaţi timp de 5-10 minute, după care faceţi inhalaţii. Copiilor mici le sunt contraindicate inhalaţii, precum şi celor ce au febră mare.

5. Pentru vindecarea tusei cronice folosiţi compresele. Amestecaţi 1 lingură de făină, 1 lingură de muştar uscat, 1 lingură de ulei de floarea soarelui, 1 lingură de miere de albine şi 1 lingură de ţuică. Încălziţi amestecul la baine marie, amestecând în permanenţă. Aplicaţi “aluatul” obţinut pe o bucată de tifon şi lipiţi-l pe piept, astupându-l cu o pungă de plastic şi deasupra cu un fular sau ceva călduros. Ţineţi compresa până când se răceşte.

6. Mărunţiţi 2 banane coapte şi fierbiţi-le în 200 ml de apă timp de 10 minute. Strecuraţi lichidul, adăugaţi miere de albine şi consumaţi-l cât e cald.

7. Amestecaţi 100 ml de suc proaspăt de ridiche sau de morcov cu 100 ml de lapte sau mied. Consumaţi câte 1 lingură de 6 ori pe zi.

8. Amestecaţi 1 lingură de oţet, 1 lingură de ulei de măsline şi 1 lingură de camfor. Îmbibaţi amestecul într-o pânză de lână şi ţineţi-o lipită de piept.

9. Fierbeţi 10 curmale în 500 ml de apă timp de 30 de minute. Stoarceţi şi strecuraţi lichidul. Consumaţi băutura fierbinte în caz de tuse uscată. La fel puteţi fierbe 6-7 curmale în 200 ml de lapte.

10. Infuzaţi timp de 45 de minute 30 g de stafide în apă fiartă rece. Strecuraţi lichidul. Consumaţi stafidele înainte de somn împreună cu lapte fierbinte. Remediul ajută chiar şi în cazuri de tuse foarte puternică.

11. Iată o reţetă pentru tusea la copii. Daţi la răzătoare cu ochi mici 1 măr, 1 ceapă şi 1 morcov de greutăţi aproximativ egale. Adăugaţi 2 linguri de miere de albine şi amestecaţi bine. Daţi-le copiilor câte 1 linguriţă de amestec cald de 4-5 ori pe zi.

12. Amestecaţi 2 linguri de mere date la răzătoare cu 2 linguri de miere de albine şi 1 lingură de ceapă mărunţită. Consumaţi 1 linguriţă de amestec cald de 4-7 ori pe zi.

13. Un alt remediu superb este ceaiul din călin cu miere de albine. Mărunţiţi şi amestecaţi 1 lingură de frunze uscate de coacăz şi 1 lingură de floare de tei. Turnaţi 200 ml de apă clocotită peste 1 lingură de amestec, infuzând timp 30 de minute. Consumaţi acest ceai fierbinte de 3-4 ori pe zi.

14. Amestecaţi 300 g de smântână, 300 ml de miere de albine, 200 g de zahăr şi 100 g de ulei natural de cacao sau praf de cacao. Încălziţi amestecul la baine marie, amestecând des, dar nu-l faceţi să fiarbă. După ce amestecul va deveni omogen, scoateţi-l de pe foc. Dizolvaţi 1 lingură de amestec în 200 ml de lapte fierbinte. Consumaţi remediul de 3-4 ori pe zi şi obligatoriu înainte de somn.

15. Pentru a uşura tusea şi eliminarea expectoraţiilor amestecaţi 2 linguri de miere de albine şi 2 linguri de spirt sau ţuică, adăugând 1 gălbenuş crud. Consumaţi câte 1 linguriţă de amestec de 3 ori pe zi înainte de luarea mesei.

16. Tăiaţi 10 cepe în cubuleţe şi mărunţiţi 1 căţel de usturoi. Turnaţi deasupra 500 ml de lapte şi fierbeţi până când bucăţile de ceapă se înmoaie. Apoi adăugaţi mentă şi miere de tei. Infuzaţi amestecul timp de 1 oră şi consumaţi câte 1 lingură de câteva ori pe zi.

17. Puneţi pe foc într-un vas antiaderent 250 ml de miere de albine şi 1 linguriţă de rădăcină mărunţită de ghimbir până când masa va deveni vâscoasă. Apoi lăsaţi-o puţin să se răcească şi împărţiţi-o în 15 “bombonele”. Consumaţi câte 2-3 bombonele pe zi. După 3-5 zile tusea va dispărea.

Picături împotriva sinuzitei: după doar 2 zile veţi vedea primele efecte!

Un remediu minunat împotriva sinuzitei se poate face în felul următor. Amestecaţi bine 1 linguriţă de glicerină cu 4 linguriţe de apă şi se adaugă 10 pastile de mumie de 0,2 g. Picuraţi în nas acest amestec de 3 ori pe zi. Cursul de tratament durează 3 săptămâni, după care se face o pauză de 5 zile şi se reia cursul. Ciclul se repetă până la însănătoşire, care are loc de regulă după 3 luni de tratament.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: