_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

16 moduri inedite de a aranja şerveţelele pe masa de sărbătoare. Masa mea de sărbătoare va fi cea mai frumoasă!

Se apropie marile sărbători de iarnă, iar odată cu ele pregătirea gospodinelor de a primi musafiri şi de a face o masă de sărbătoare cât mai gustoasă şi remarcabilă.

Multe obiecte au un rol important pentru decoraţia şi impresia generală despre masa de sărbătoare. Dar şerveţelele, cu siguranţă, ocupă un loc aparte printre acestea.

Sigur cea mai simplă soluţie este îndoirea pe diagonală a şerveţelelor, dar de aceste triunghiuri banale suntem sătui cu toţii… Dacă doriţi să creaţi o impresie ceva mai deosebită musafirilor dvs., dar şi celor dragi, vă invităm să priviţi cu atenţie imaginile de mai jos, pe care redacţia noastră le-a găsit pentru mulţimea de gospodine din auditoriul nostru.

servetele 1

servetele 2

servetele 3

servetele 4

servetele 5

servetele 6

servetele 7

servetele 8servetele 9

servetele 10

servetele 12

servetele 13

servetele 14

servetele 15

servetele 16

Pe final vă propunem să urmăriți și acest VIDEO ⬇ 😍

Atât imaginile, cât şi filmuleţul de mai sus sunt pline de idei surprinzătoare, care vor putea impresiona chiar şi cel mai capricios oaspete.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: ideipentrucasa.ro

Comentarii

Comentarii

error: