_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/02/","Post":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/1-1553/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

15 idei fabuloase de confecționare a ”perdelelor de zăpadă” de sărbători!

În unele rgiuni ale țării deja au căzut primii fulgi de zăpadă, iar în altele nu. Dacă încă nu s-a acoperit totul de un minunat strat de zăpadă, noi vă propunem să aduceți zăpadă la ferestrele dvs. Desigur că fulgii nu sunt adevărați, dar confecționați chiar de dvs. Perdelele de zăpadă împodobesc casa în mod deosebit și creează o atmosferă de iarnă adevărată.

cover

Pentru a confecționa aceste perdele de sărbători aveți nevoie doar de niște bumbac și niște fire de plastic. Puteți înlocui bumbacul cu polistiren sau globuri albe. Efectul este de poveste. Trebuie doar să înșirați materialul pregătit pe firele de plastic și apoi să le agățați la fereastră. Puteți utiliza și fulgi decupați din hârtie sau plastic. Sunt superbi!

De asemenea, vrem să vă arătăm și câteva idei de ghirlande sau compoziții meșterite din diferite globulețe. Acestea pot fi de o singură culoare sau monocolore, în funcție de dorința dvs.

O altă idee interesantă este confecționarea steluțelor din paie de plastic pentru suc. Este foarte original.

Noi v-am sugerat ideile, iar dvs. deja urmează să le aplicați în practică!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Creați o atmosferă de sărbători de neuitat în locuința dvs!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: Ideipentrucasa.ro

Comentarii

Comentarii

error: