_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/02/","Post":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/1-1553/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

13 idei inteligente de depozitare pentru bucătăriile mici

Aveţi o bucătărie mică și o mulțime de lucruri de stocat? Vă înţelegem foarte bine nevoia. Diferite lucruri mărunte par să se multiplice de nicăieri, dar bucătăria dumneavoastră nu devine mai mare. Nu este nevoie de a o remodela, puteți crea spațiu în bucătărie folosind câteva trucuri inteligente! Aflaţi care sunt aceste idei inteligente de depozitare pentru bucătăria dumneavoastră, și pregătiţi-vă să vă bucurați de tot spațiul de stocare suplimentar.

1. Accesoriu pentru duş transformat în suport pentru legume

2. Adăugați rafturi suplimentare

Nu aveți suficient spațiu în cabinetele dvs. pentru farfurii și căni? De ce să nu adăugați niște rafturi în plus, e cea mai ușoară cale! Aceste rafturi din sârmă extensibile sunt atât de ușor de instalat, prin urmare puteți adăuga rafturi imediat fără mare bătaie de cap.

3. Utilizați tabla perforată

Tabla perforată poate fi amplasată în bucătărie astfel încât să fie la îndemână – dar ea este în special de utilă în interiorul dulapurilor. Puneți pe ușile dulapului tablă perforată pentru a obține un spațiu suplimentar pentru atârnarea ustensilelor de bucătărie.

4. Găletușe fixate de placa protectoare împotriva stropilor

Placa protectoare împotriva stropilor se află între blat și fundul cabinetelor. Și este un spațiu de perete foarte prețios! Folosiți acest spațiu pentru a agăța câteva coșuri de sârmă.

5. Capacul de la aragaz

Burner Covers

The Kitchn

Cautați un loc suplimentar pentru suprafața de lucru? Creați-vă unul cu ajutorul acestui truc! Puneți un fund de tocat pe jumătatea grătarului de la aragaz și astfel veți obține un spațiu de lucru mobil.

6. Capac pe chiuvetă

Vreți să aflați un alt mod inteligent de a obține mai mult spațiu de lucru? Acoperiți-vă chiuveta! Dacă aveți o chiuvetă dublă, utilizați un fund de tocat pentru a acoperi una din ele, adăugând astfel un spațiu suplimentar pentru prepararea cinei.

7. Suport pentru ustensileRake Utensil Holder

Easy Homesteading

Dacă aveți atât de multe ustensile de bucătărie, încât nu mai încap în suportul vechi, încercați această alternativă de stocare! Reciclați o greblă veche într-un organizator de ustensile și dați-i bucătăriei dumneavoastră un aer rustic.

8. Organizator din căni emailateMugOrganizer

Homeroad

Nouă ne place acest organizator din căni! Nu numai pentru faptul că este un mod drăguț de a utiliza cănile pe care le aveți în plus, dar și pentru că este un loc minunat pentru a stoca prosoapele de bucătărie sau diverse mărunțișuri din bucătărie.

9. Borcane magnetice cu condimente 

Lucrurile magnetice din bucătărie ne sunt întotdeauna de ajutor. Punând condimentele în borcane magnetice veți putea mai ușor identifica unde și ce se află, în plus, veți reuși să eliberați spațiul din cămară!

10. Organizator pentru fundurile de tocat

Luați un organizator de birou ca aceasta din imagine și folosiți-l pentru a păstra fundurile curate și aranjate.

11. Organizator pentru ustensilele pentru coptBaking Rack

Cookies, Crafts and Chaos

La fel ca fundurile de tocat, vasele pentru copt tind să vă fure mult spațiu. Utilizați un vechi suport pentru reviste pentru a păstra totul în ordine.

12. Stocare pe ușă

Spice Rack Door 2

Interiorul ușii de la cămara din bucătărie este un spațiu foarte puțin utilizat. Credem că e locul perfect pentru a pune câteva rafturi și a stoca condimentele!

13. Stocarea sub chiuvetă

În loc să folosiți locul din cămară pentru a păstra produsele pentru curățenie, folosiți mai bine suprafața goală de sub chiuvetă. Aveți posibilitatea să păstrați lucrurile organizate și toate la un loc.

1

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: tiphero.com

Comentarii

Comentarii

error: