_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

13 greșeli frecvente în vestimentație care strică imaginea femeii. Absurd – este puțin spus!

Dorința femeilor de a fi stilate și moderne este pe deplin îndreptățită. Din păcate, unele doamne vrând să fie în trend cu moda, fac unele greșeli grave de vestimentație. De aceea, Perfect-ask.com a hotărât să scoată în evidență câteva dintre aceste greșeli și să prezinte varianta corectă.

Greșeli în vestimentație

1. Îmbrăcămintea sport 

Denumirea vorbește de la sine. Această ținută este destinată doar activităților de sport, iar nu pentru plimbările în oraș.

спортивный костюм

2. Lenjeria nepotrivită

Lenjeria la vedere indiferent de ținută arată îngrozitor.

неправильное белье

3. Machiajul și manichiura

Machiajul intens de seară și manichiura cu ornamente se potrivesc pentru evenimente speciale, nu pentru ieșiri zilnice în oraș.

ошибки в одежде

4. Flecurile uzate

Flecurile uzate pot strica întreaga imagine chiar și a celor mai frumoși și scumpi pantofi. Aveți grijă să schimbați flecurile la timp.

набойки туфель

5. Logotipurile

Dacă nu sunteți un top model care face publicitate la un anumit brand, atunci nu purtați haine cu logotipuri.

ошибки в одежде

6. Abundența de printuri cu animale

Dacă doriți să faceți o crimă împotriva stilului, asortați într-o ținută mai multe haine cu print de animale. Rochie zebră, colanți leopard…

ошибки в одежде

7. Ținute foarte colorate

Se recomandă asortarea a maxim trei culori într-o singură ținută. Culorile intense sunt binevenite, dar să fie într-o anumită măsură.

ошибки в одежде

8. Etichetele de pe talpa încălțămintei

Acest mic detaliu poate da o notă negativă oricărei ținute perfecte.

ошибки в одежде

9. Mărimea nepotrivită

Nu vă amăgiți. Purtați mărimea corespunzătoare pentru silueta dvs. Fiți sigură că veți arăta mult mai bine decât exemplele din imagine.

ошибки в одежде

10. Ciorapii de mătase

O greșeală a multor femei este ca în perioada rece a anului îmbracă ciorapi de mătase subțiri. Ciorapii mat arată mult mai potrivit și desigur țin mai cald.

ошибки в одежде

11. Bijuteriile

Există femei cărora le place să poarte în același timp toate bijuteriile pe care le au. Este o mare greșeală.

ошибки в одежде

12. Blana 

Dacă aveți o lungime a părului până la umeri, atunci haina de blană nu trebuie să se contopească cu culoarea părului dvs. Se referă atât la femeile brunete, cât și la cele blonde. În primul rând se creează impresia că sunteți îmbrăcată cu părul dvs. În al doilea rând părul dvs va arăta mult mai bine fără blană.

ошибки в одежде

13. Blugii

Dacă vă place să purtați blugi cu o cămașă din blugi, purtați-le de diferite culori. De altfel riscați să arătați ca un lucrător american din secolul trecut.

ошибки в одежде

Fiecare decide cum și ce să îmbrace. Important este ca uneori să vă priviți dintr-o parte.

 

Autor text: Perfect-ask.com

 

Comentarii

Comentarii

error: