_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50705","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

12 trucuri pe care să le folosiţi la aeroport

Eu ador călătoriile, este una din activităţile mele preferate. Dar uneori aeroportul poate să provoace o experienţă neplăcută şi să strice impresiile întregii călătorii. Dar am ceva pentru voi! Astăzi veţi afla nişte trucuri pe care nu le cunosc nici cei mai pasionaţi călători!

1

1. Dacă veţi utiliza unul din chioşcurile automatizate de genul Global Entry, nu va trebui să staţi la coadă pentru verificarea paşaportului.

2

2. Alegeţi zborurile nocturne: veţi economisi timp, bani şi veţi evita aglomeraţia de oameni.

3

3. Vă este permis să aveţi alcool la bordul avionului cu condiţia ca volumul său să nu depăşească 100 ml şi să încapă într-o pungă ermetică de 20×20 cm.

4

4. Coada din partea dreaptă este întotdeauna mai mare: majoritatea oamenilor sunt dreptaci şi tind să o ia la dreapta. Alegeţi coada din stânga şi vă veţi convinge că e mai puţină lume acolo.

5

5. Să aveţi mereu cu voi o sticlă de plastic. În aeroport totul este foarte scump, dar sticla o veţi putea umple oricând cu apă potabilă.

6

6. Datorită unor site-uri de genul Seat Guru puteţi afla care e locul cel mai bun din avion.

7

7. Nu ezitaţi să cunoaşteţi tot felul de promoţii pentru biletele de avion!

8

8. Dacă vă este frică de turbulenţă, alegeţi zborurile de dimineaţă. Factorii ce provoacă turbulenţa se manifestă de regulă în a doua jumătate a zilei.

9

9. Dacă vreţi să lăsaţi maşina într-o parcare cu plată, asiguraţi-vă că aceasta este mai ieftină decât parcarea de la aeroport.

10

10. Călătoriţi împreună cu copiii? Unele aeroporturi au zone de odihnă pentru familie, unde vă puteţi relaxa în timp ce copiii vor petrece timpul foarte distractiv.

11

11. Când lăsaţi maşina în parcare, fotografiaţi numărul locului de parcare, astfel vă va fi foarte uşor să găsiţi maşina după ce reveniţi.

12

12. Dacă bagajul dvs este puţin mai greu decât se permite, scoateţi cele mai grele haine şi îmbrăcaţi-le. Probabil o să vă fie puțin mai cald, dar în schimb nu va fi nevoie să achitaţi taxa pentru depăşirea limitei de greutate.

Vă dorim Bon voyage!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: