_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/02/","Post":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/metoda-japoneza-de-curatare-pestelui-uimitor/1-1553/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

12 sfaturi care vor face din curățenie o plăcere. De ce nu știam aceasta mai înainte?

Nimănui nu-i place să locuiască într-o casă plină de murdărie, însă și mai puțini sunt acei cărora le pace să facă curățenie. Lupta permanentă cu praful și gunoiul ne epuizează. Însă noi vă propunem câteva sfaturi care vor face procesul de curățenie mai ușor și mai plăcut.

Sfaturile de mai jos vor face locuința dvs mai curată și mai frumoasă. Desigur că va trebui totuși să lucrați, dar veți depune mai puțin efort. Haideți să facem curățenie!

Secretele curățeniei

1. Curățarea blender-ului

Umpleți blender-ul cu apă curată, adăugați puțin detergent de vase, închideți capacul și porniți-l. Acum clătiți-l doar cu apă!

чистка блендера

2. Petele de ruj

Rujul de pe haine poate fi îndepărtat cu ajutorul fixativului. Pulverizați pe pată, așteptați 10 minute, după care umeziți locul cu un burete umed și spălați ca de obicei.

следы от губной помады

3. Aragazul

Petele de pe aragaz pot fi îndepărtate cu ajutorul uleiului. Picurați puțin ulei pe un șervețel și ștergeți suprafața aragazului.

чистка кухонной плиты

4. Bucățile de sticlă 

Pâinea este un lucru sfânt. Însă bucățile de sticlă pot să ne provoace leziuni. Dacă ați spart vreun obiect din sticlă, atunci tăiați o felie de pâine albă și ștergeți locul unde puteau să rămână cioburi. Pâinea strânge tot, chiar și cele mai mici cioburi. Aveți grijă ca acea pâine să nu fie mâncată de cineva din familie.

стеклянные осколки

5. Curățarea canapelei

Turnați puțin alcool etilic într-un pulverizator și aplicați pe canapea. După care curățați cu un burete și periați.

чистка дивана

6. Capul de duș

Petele de apă dură pot fi înlăturate în felul următor: turnați puțin oțet într-o pungă, legați-o în jurul capului de duș și lăsați să acționeze peste noapte. Dimineața scoateți punga și clătiți capul dușului.

распылитель душа

7. Plasa de la grătar

Plasa fierbinte poate fi curățită folosind o jumătate de ceapă. Pe lângă faptul că plasa va fi curată, carnea va fi și mai gustoasă.

решетка гриля

8. Părul de animale

Părul de animale domestice se va curăța mai ușor de pe covoare dacă le ștergeți cu o perie pentru spălarea ferestrelor sau cu mâna îmbrăcată în mănușă de cauciuc.

как убрать шерсть животных

9.  Încălțămintea udă

Încălțămintea sau mănușile ude le puteți usca dacă faceți niște ghemulețe din ziare și le puneți în ele. De asemenea, puteți folosi punguțe cu orez uscat. Desigur că orezul nu trebuie fiert.

мокрая обувь

10. Grila de la sistemul de ventilare

Pentru a curăța locurile mai puțin accesibile de la grila de ventilare, folosiți cuțitul pentru unt. Îmbrăcați o bucată de țesătură pe vârful acestuia care a fost înmuiată în detergent și curățați praful din fiecare compartiment.

вентиляция

11. Tigaia murdară

Turnați în tigaie puțină apă cu un pahar de oțet. Această soluție trebuie să o fierbeți puțin. După care adăugați 2 linguri de bicarbonat de sodiu. Aruncați această soluție și curățați tigaia. Va fi mult mai ușor.

как очистить сковородку

12. Curățarea obiectelor din argint

Tapetați o tavă de copt sau un recipient mai mare cu folie de aluminiu și turnați o jumătate de pahar de bicarbonat de sodiu și tot atâta sare. Umpleți tava cu apă și puneți obiectele din argint. Lăsați să acționeze jumătate de oră și clătiți obiectele cu apă curată.

как очистить серебро

Prin aplicarea acestor trucuri curățenia va fi mult mai plăcută și eficientă.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: