_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

12 produse care sunt mai bune date prin răzătoare, însă puțini cunosc asta…

Ce dăm prin răzătoare cel mai des? Corect: cașcavalul și morcovul. Însă, mult mai multe produse pot fi date prin răzătoare. Doar că nu toți cunosc despre aceasta… Deci ce mai putem da prin răzătoare?

1. Ciocolata

gotovit-bystro-i-vkusno.ru

Cu ciocolată rasă pot fi ornamentate torturile, frapuccino, prăjiturile, deserturile. Dar totodată sub această formă este foarte simplu să o topiți. Ciocolata se rade destul de ușor și este important să nu folosiți bucăți prea mari.

2. Ouăle fierte

Desigur că nu este o descoperire, dar pentru unele salate este mai bine să folosiți ouăle date prin răzătoare, decât tăiate mărunt. Ouăle rase pot fi un supliment minunat la garnituri, de exemplu, terciul de orez la dejun. Ouăle date prin răzătoare măruntă sunt foarte potrivite pentru tartine.

3. Pâinea

Pâinea rămasă poate fi folosită pentru pesmet pane. Puneți bucățile de pâine în containere de plastic și congelați-le, apoi dați-le prin răzătoare și rumeniți-le puțin în cuptor.

4. Untul

vkusno-i-prosto.ru

Dacă pentru o anumită rețetă este necesar unt nu topit, dar moale, pur și simplu dați-l prin răzătoare. Veți economisi timp și aluatul va fi mult mai fin, ușor de lucrat și elastic.

5. Conopida

Da, și conopida poate și trebuie dată prin răzătoare! Dacă preferați mâncarea sănătoasă sau pur și simplu doriți să micșorați cantitatea de glucide consumată, atunci încercați să schimbați orezul obișnuit pe conopidă puțin fiartă și dată prin răzătoare. Puteți să o uscați pe un prosop de hârtie.

6. Usturoiul

În caz că nu aveți presă pentru usturoi, iar în rețetă se cere usturoi pisat, puteți folosi o răzătoare măruntă. Este mai rapid și mai comod, decât să-l mărunțiți cu cuțitul.

7. Cartoful

food.artkopilka.ru

Cartoful ras este atât ingredientul principal pentru pârjoalele din cartofi, cât și un ingredient suplimentar pentru omleta de dimineață, care va fi mult mai consistentă și mai gustoasă.

8. Morcovul

Nu este o noutate că morcovul poate fi dat prin răzătoare, dar să repetăm un pic. Dacă vreți să puneți morcov în ciorbe, dar copiilor nu le place această legumă în formă fiartă, atunci pur și simplu dați-l prin răzătoare. El va da gust ciorbei și practic nici nu se va observa în mâncare.

9. Varza

Varza tăiată mărunt poate fi înlocuită cu cea dată prin răzătoare și vă asigurăm că gustul nu se schimbă nici un pic. Varza dată prin răzătoare poate fi un ingredient pentru salate, poate fi murată sau adăugată în hot-dog-ul de casă.

10. Ghimbirul

Rădăcina de ghimbir trebuie neapărat dată prin răzătoare. Dacă preparați ceai de ghimbir sau îl adăugați în salate, cel mai bine este să-l dați printr-o răzătoare măruntă. În așa fel va fi mai suculent, ceea ce de fapt și avem nevoie.

11. Ridichea

Ridichea, la fel poate fi dată prin răzătoare. În salate, ea nu este ingredientul principal, dar o face mai gustoasă și mai consistentă. De aceea, încercați să radeți ridichea, în loc să o tăiați felii.

12. Castraveții

vkusno-i-prosto.ru

Castraveții dați prin răzătoare sunt ceva neobișnuit, însă sunt un ingredient binevenit în multe bucate. Puteți prepara un sandwich mediteranean foarte gustos cu humus!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa:  Realsimple.com

Comentarii

Comentarii

error: