_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/piese-vestimentare-crosetate-pur-si-simplu-superb/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50967","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

11 tunsori scurte moderne care se potrivesc pentru orice formă a feței!

Dacă vă doriți de mai mult timp o tunsoare scurtă, atunci acest articol este pentru dvs. Perfect-ask.com vă propune un șir de tunsori moderne pentru tinere. Această alegere vă va face să renunțați la bucle care ar putea atrage atenția persoanelor din jur și a bărbaților.

Tunsori scurte moderne

1. Natalie Portman a renunțat definitiv la aranjarea zilnică a părului și s-a tuns foarte scurt. I se potrivește de minune!

модные короткие стрижки звезд

2. Multe admiratoare ale lui Charlize Theron au fost șocate când au văzut-o cu părul scurt. Însă acest lucru nu i-a stricat imagine, ci dimpotrivă i-a adăugat un anumit farmec. 

модные короткие стрижки звезд

3. Bretonul lung și pe diagonală face tunsorile scurte mai romantice. Michelle Williams arată superb!

модные короткие стрижки звезд

4. Anne Hathaway ne prezintă diferite metode de aranjare a părului scurt cu breton. 

модные короткие стрижки звезд

5. Dacă aveți un păr ondulat, la fel ca a lui Audrey Tautou, atunci este un motiv în plus să vă tundeți scurt. Buclele naturale se aranjează perfect de la sine. 

модные короткие стрижки звезд

6. Keira Knightley iese în evidență cu o aranjare rebelă a părului scurt și procedează corect. Veți obține o coafură superbă în câteva minute. 

модные короткие стрижки звезд

7. Tunsoarea scurtă subliniază foarte bine trăsăturile feței și silueta gingașă a lui Winona Ryder.

модные короткие стрижки звезд

8. Katie Holmes s-a tuns și nu a greșit! Această coafură este universală – puteți merge la un eveniment sau pur și simplu la magazin. 

модные короткие стрижки звезд

9. Iată cui îi plac și poate să poarte tunsori scurte – Sharon Stone. Acest truc face neobservată vârsta actriței și îi face fața mai luminoasă. 

модные короткие стрижки звезд

10. Regina casei de arte Tilda Swinton nu a purtat întotdeauna tunsori scurte, însă această schimbare o face și mai enigmatică.

модные короткие стрижки звезд

11. Tunderea părului de la tâmple și ceafă, la fel ca Pink, va crea o imagine din epoca rock and roll cu o tentă modernă. Arată foarte îndrăzneț!

модные короткие стрижки звезд

În continuare vă punem la dispoziție 3 VIDEO pe care puteți să le arătați frizerului dvs, video în care se arată pas cu pas cum se obțin diversele coafuri, după părerea noastră – superbe 😍 👩

Video Nr.1 ⬇ – Păr scurt Varianta 1

.

Video Nr.2 ⬇ – Păr scurt Varianta 2

.

Video Nr.3 ⬇ – Păr scurt cârlionțat

Ați hotărât care tunsoare vi se potrivește mai bine? Șocul de trecere la o tunsoare foarte scurtă va fi mai mic, dacă veți încerca inițial o tunsoare bob (dreaptă sau în scări). Se potrivește fiecărei femei.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: TheSalonGuy

Comentarii

Comentarii

error: