_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/iata-cum-puteti-transforma-un-dulap-incorporat-unul-stil-provence/original656/","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

10 trucuri pentru a avea o locuință perfectă

Fiecare dintre noi își dorește o casă aranjată și stilată. Menținerea curățeniei în locuință nu este atât de dificilă, pe când amenajarea stilată a casei este ceva mai deosebit. Probabil credeți că o casă stilată necesită multe cheltuieli și obiecte scumpe. În acest articol vă vom demonstra cât este de simplu acest lucru dacă veți pune în practică trucurile de mai jos. Inspirați-vă!

1. Un perete colorat într-o cameră albă

lydiainteriors

Pereții albi sau de culoare deschisă creează impresia unei atmosfere reci și măresc vizual spațiul. Pe de altă parte, aceste culori pot „răci foarte mult” locuința pe timp de iarnă. Dacă aveți nevoie să măriți vizual camera și în același timp să creați o atmosferă caldă și confortabilă, vopsiți unul din pereți cu o culoare mai intensă.

2. Un contrast stilat fără excese

designsandinteriors

Combinația elegantă dintre pereți albi, mobilă și podea neagră este și va fi una clasică. Din păcate menținerea curățeniei într-o astfel de locuință este dificilă, deoarece pe fundalul negru se observă foarte bine praful. Însă pentru a evita dificultățile ce țin de curățenie, folosiți șervețele cu efect antistatic sau ștergeți mobila cu șervețele înmuiate în antistatic. De asemenea, puteți cumpăra un aspirator cu filtru dublu.

3. Ornamente deosebite în loc de monocromie 

pinterest

Dacă doriți faianță sau covor unicolor, atunci mai gândiți-vă de câteva ori. Deoarece suprafețele de culoare deschisă sunt greu de îngrijit. Priviți cât de bine arată aceste covoare cu figuri geometrice sau cu ornamente florale. Sunt frumoase și ușor de îngrijit.

4. Lampă de perete sau lampă de podea

arredocarisma

De obicei meșterii întreabă stăpânii despre locul amplasării lămpilor de perete. Acest lucru permite trecerea cablurilor pe perete fără să se observe. Dacă nu ați reușit să instalați lămpile de perete, atunci optați pentru lămpile de podea.

5. O evadare de la standard

pinterest

Dacă sunteți o familie numeroasă și spațiul din baie vă permite instalarea concomitentă a două chiuvete, atunci optați neapărat pentru aceasta. Distanța dintre ele trebuie să fie de cel puțin 30 cm ca cei doi să nu certe unul cu altul. Cele două chiuvete vă oferă posibilitatea de a nu face rând și toaleta de dimineață va fi mult mai liniștită.

6. Loc pentru mașina de spălat 

samsungclinec

Dacă faceți reparație în camera de baie, găsiți locul potrivit pentru mașina de spălat și rugați specialiștii să o conecteze la alimentarea cu apă și canalizare. În caz contrar baia va arăta total inestetic cu cabluri și cu țevi de-a lungul pereților. Nu uitați să instalați legarea la pământ.

7. O cabină de duș stilată cu podea corespunzătoare

pinterest

În schimbul tradiționalei cabine de duș puneți faianța sub un unghi nu mai puțin de 5° pentru a permite scurgerea apei și izolați suprafața băii cu o mică bordură, apoi instalați uși transparente stilate. Pentru această idee se potrivește foarte bine faianța de tip mozaică. Varianta cea mai practică este gresia pentru piscine. Gresia de ceramică obișnuită are o textură poroasă, în care se acumulează mulți microbi, iar gresia pentru piscine este rezistentă și absoarbe apa.

8. Nu alunecați!

home.wikimart

Gresia netedă și lucioasă poate fi cauza unor căzături și traume. De aceea este binevenit să fie înlocuită cu gresie reliefată sau special destinată pentru baie. Dacă nu aveți această posibilitate puneți un covoraș de lemn, cauciuc sau de țesătură.

9. Culori intense

eva

Dacă pereții unei camere de baie mici au un aspect plictisitor, monotonă și nu veți face reparație în curând, atunci vopsiți pereții. Puneți accent pe elementele orizontale care vor lărgi vizual spațiul. De asemenea, puteți vopsi faianța în culori intense pentru a înviora atmosfera.

10. Amenajarea rafturilor

pinterest

Pentru camera de baie se potrivesc rafturi statice puțin ieșite sau nișe acoperite cu gresie. Ele nu îngreunează atmosfera și o încăpere mică arată mai bine cu acestea. Rafturile vor arăta minunat dacă vor fi iluminate.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: