_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

10 idei creative de reciclare a lingurițelor de plastic!

Obiectele din plastic ne salvează de cele mai multe ori când mergem la un picnic cu prietenii sau familia. Acestea sunt de unică folosință și nu necesită a fi spălate, șterse și iarăși duse acasă. Cu toții ne-am obișnuit că aceasta este destinația obiectelor din plastic. Însă, acestea pot fi utilizate și în alte scopuri. De exemplu, confecționarea celor mai variante decorațiuni. Dacă alegeți această variantă, atunci veți economisi bani și veți proteja și mediul înconjurător prin refolosirea acestor obiecte.

Astăzi vom vorbi despre lingurițele din plastic. Puteți confecționa din ele cele mai diverse obiecte de decor. În continuare veți vedea câteva idei creative din aceste banale lingurițe. Pentru aceasta aveți nevoie de câteva materiale simple, pe care probabil fiecare le are acasă, lingurițe din plastic și desigur răbdare și multă imaginație.

Pentru unele idei sunt prezentate și etapele de confecționare. Deci vă rămâne doar să vă apucați de lucru. În unele proiecte sunt utilizate lingurițe albe, în altele lingurițe colorate. În comerț există lingurițe gata colorate, deși dvs puteți să le vopsiți în nuanța pe care o doriți și care se potrivește pentru compoziție. Puteți utiliza un spray color sau alt timp de vopsea. Pentru anumite elemente mai mici puteți folosi ojă de unghii.

În aceste activități puteți implica cu succes și copiii. Va fi foarte distractiv pentru ei și totodată își vor dezvolta abilitățile motorice.

Priviți și inspirați-vă! Nici nu ați zice că la început acestea au fost niște simple lingurițe din plastic.

lingurite de plastic 1

lingurite de plastic 3

lingurite de plastic 4

lingurite de plastic 5

lingurite de plastic 6

lingurite de plastic 7

lingurite de plastic 8

lingurite de plastic 9

lingurite de plastic 10

Sunt niște idei atât de drăguțe și vesele.

Dacă tot am abordat tema reciclării, în VIDEO de mai jos ⬇ puteți vedea câteva idei superbe de reciclare a sticlelor de plastic – sticle de plastic transformate în bijuterii 😲 💝

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: Ideipentrucasa.rocubeincircle

Comentarii

Comentarii

error: