_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"fasingur.com","urls":{"Home":"http://fasingur.com","Category":"http://fasingur.com/category/viata/animale/","Archive":"http://fasingur.com/2017/03/","Post":"http://fasingur.com/creierul-omului-batran/","Page":"http://fasingur.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://fasingur.com/?attachment_id=50462","Nav_menu_item":"http://fasingur.com/59/","Advanced_ads":"http://fasingur.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

10 greșeli rușinoase în purtarea lenjeriei de corp: dorința de a seduce ajunge până la absurditate!

Odată o companie cunoscută pe plan internațional pentru producția de lenjerie și bijuterii, Florange, a decis să facă unele cercetări. S-a dovedit faptul că aproximativ 80% din femei aleg greșit (!) mărimile lenjeriei de corp.De fapt ceea ce ar trebui să fie arma noastră secretă de seducție, amenință să degenereze într-o tortură, sau chiar să devină un motiv de luare în derâdere. Vă prezentăm 10 cele mai frecvente greșeli ale femeilor în alegerea lenjeriei.

10 greșeli în alegerea lenjeriei

1. Atenție, bretelele!

Bretele care ies de sub haină este ceva de prost gust. Este mai bine să alegeți un sutien fără bretele, sau unul de tip “convertibile”.

1

2. Atenție la culoarea albă!

Dacă aveți în garderobă pantaloni albi și vreți să ieșiți în evidență cu ei, nu purtați sub ei chilot de culoare albă. Pentru haina subțire și de culoare deschisă, alegeți lenjerie de culoarea pielii. Ideal ar fi una fără sudură.

3. Moda lumii

Multe doamne greșesc atunci când acasă își scot sutienul pentru a lăsa sânii “să se odihnească”. Însă o astfel de “odihnă” își pot permite doar femeile cu sânii mici.

2

4. Transparent – nu înseamnă invizibil 

Dacă aveți o bluză albă transparentă foarte chic și doriți să o purtați, atunci dedesubt trebuie să aveți un sutien cu partea de sus alungită și fără bretele.

5. Casă, scumpă casă

Multe doamne greșesc atunci când acasă își scot sutienul pentru a lăsa sânii “să se odihnească”. Însă o astfel de “odihnă” își pot permite doar femeile cu sânii mici.În caz contrar, ligamentele sânilor se vor întinde și este puțin probabil să revină la poziția inițială. Apropo, multe femei aleg să poarte prin casă așa numitele sutiene de maternitate. Aceste sutiene susțin foarte bine chiar și sânii mari și nu provoacă disconfort. 

6. Mărimea este ceea ce contează cel mai mult!

Cea mai des întâlnită greșeală atunci când femeile procură lenjeria de corp este alegerea unei mărimi nepotrivite. Multe doamne se gândesc că: “voi slăbi” / “mă voi îngrășa” și cumpără lenjerie de corp cu o mărime mai mică/mai mare! Data viitoare când vă veți alege sutien – atrageți atenția nu doar asupra mărimii cupelor, ci și asupra lungimii bretelelor. Aici este un exemplu de lenjerie nepotrivită:3

7. Mai puține fibre sintetice

Iar acum să vorbim despre chiloți. Rețineți că lenjeria de calitate ar trebui să conțină 80% bumbac și 20% elastan (pentru a păstra forma piesei mai mult timp.4

8. Bumbacul este totul! 

Dacă preferați chiloți ce conțin 100% bumbac, trebuie să fiți conștiente de neajunsurile neajunsurile lor – durata de viață scurtă. Acest tip de lenjerie se lărgește repede și își pierde forma. Dacă doriți să aveți grijă de sănătate și în același timp să economisiți un pic – încercați să alegeți lenjerie de corp din lycra (20%).

9. Spuneți “nu” chiloților tanga! 

Fetele tinere poartă tanga aproape zilnic și nu sunt conștiente de faptul că astfel își dăunează sănătății. În primul rând, chiloții tanga sunt aproape întotdeauna realizați din material sintetic, care nu este capabil să absoarbă transpirația și nu permite pielii să respire, ceea ce creează condiții ideale pentru creșterea bacteriilor în zona inghinală. În al doilea rând, banda subțire poate provoca boli ginecologice neplăcute. Renunțați la acest tip de chiloți pentru o perioadă de timp sau alternați-i cu alte modele de chiloți.

10. Salutări din trecut 

Cusăturile mari care ies în evidență de sub haine este un salut călduros din trecutul recent, în care nu a existat lenjerie frumoasă și confortabilă. Din fericire, astăzi, fiecare fată poate să aleagă. Important e să nu dai greș!

5

Sperăm că nu aveți probleme cu alegerea lenjeriei de corp. Împărtășiți aceste sfaturile cu prietenele și mergeți să cumpărați împreună lenjeria de corp perfectă!

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error: